020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Tasmanië

Het eiland Tasmanië is met slechts 68 km² niet het grootste eiland wat er bestaat maar toch meer dan de moeite waard om deze te bezoeken.

Autoverhuur

Self-drive Tasmanië

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

8-daagse self drive vanaf Euro 461,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
Dat kleine eilandje onderaan de kaart van Australië, Tasmanië genaamd, is zo maar 1,5 keer zo groot als Nederland. Dus als je eiland wilt bezoeken, neem dan gerust je tijd. 8 Dagen vinden wij het minimum en als je deze autoreis wilt verlengen dan is dat zeker een aanrader.

Het eiland zelf bestaat voor 1/3 deel uit nationaal park en er zijn nog steeds stukken natuur die nog nooit in kaart gebracht zijn. We raden aan om het eiland in de periode vanaf oktober t/m maart te bezoeken omdat het lokaal in de winter best koud wordt. In deze self drive zijn bezoeken aan Freycinet NP, Hobart, Port Arthur, Cradle Mountain en Strahan inbegrepen, een mooie route over dit prachtige eiland

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Tasmanië bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Darwin, Red Centre, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

6 + 3 =


De start van jouw avontuur Down Under