020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Red Centre

Red Centre staat ook wel bekend als de regio Alice Springs.

Autoverhuur

Self-drive Red Centre

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

4-daagse self drive vanaf Euro 379,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
Die grote rode monoliet midden in de woestijn, Ayers Rock (Uluru*) genaamd, is niet de enige reden dit uniek stuk Australië te bezoeken. In het zogenaamde Red Centre vind je ook de Olgas (Kata Tjuta*) en Kings Canyon (Watarrka*) op korte afstand aan.

Afhankelijk van de beschikbare vluchten kun je dit vanuit Alice Springs, op zo’n 500km van Ayers Rock doen maar als je wat minder tijd hebt is en er zijn goede vluchtverbindingen dan kan het ook vanuit Ayers Rock. Ook al is het inmiddels niet meer toegestaan om de rots te beklimmen blijft er voldoende te zien en beleven in dit fascinerende gebied.

* Dit zijn de originele Aboriginal benamingen, je zult merken dat deze langzamerhand de oude Engelse benamingen zullen gaan vervangen.

Tourtje

3-daagse Red Centre vanaf Euro 279,- per persoon
Een self drive in het Red Centre is erg populair maar vooral voor dit gebied raden wij eigenlijk een georganiseerde tour aan. Op deze manier kom je veel meer te weten over de betekenis voor de lokale bevolking van deze landschapsfenomenen en de geschiedenis van de Aboriginals.

Je hebt de keuze uit 2 opties, je gaat kamperen (in permanente tenten) of je overnacht in hotels (behoorlijk prijzig rond de rots). Mocht je de tijd en het geld ervoor over hebben dan raden wij een zogenaamd 4WD tour aan. Hierbij zie je veel meer van de omgeving en kom je op plekken die voor anderen onbereikbaar blijven. Wij kunnen je natuurlijk uit eigen ervaring adviseren!

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Red Centre bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Adelaide, Perth, Darwin, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

9 + 11 =


De start van jouw avontuur Down Under