020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Perth

Met deze Self-drive naar Perth hoef je je geen moment te vervelen. Proef de heerlijke wijnen en bezoek verschillende national parks.

Autoverhuur

Self-drive Perth

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

5-daagse self drive vanaf Euro 253,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
De Margret River, een wijngebied ten zuiden van Perth, staat bekend om zijn fantastische wijnen. Deze zal je hier bijna niet in de winkels aantreffen omdat de Australiërs zo slim zijn om deze min of meer voor zichzelf te houden. Buiten wijnproeven is een lunch in het gebied zeker een aanrader.

In de omgeving van Margret River bevinden zich prachtige stranden waarop volop gesurft wordt. Een bezoek aan het Walpole National Park met zijn reusachtige Karri bomen is niet compleet zonder de Tree Top Walk. Als je wat meer tijd hebt en graag de ‘Outback” van Australië wilt zien hebben wij ook een uitgekiende 10-daagse self drive naar onder andere Ningalooo Reef.

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Perth bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Adelaide, Darwin, Red Centre, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

11 + 7 =


De start van jouw avontuur Down Under