020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Melbourne

Beleef Melbourne en omgeving vanuit je eigen auto! Je kunt zelf rijden of je laten rijden.

Autoverhuur

Self-drive Melbourne

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

5-daagse self drive vanaf Euro 321,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
Als je eenmaal uitgeshopt bent in deze sportsgekke stad dan loont het zeker om ook de omgeving van Melbourne te verkennen. Een van de belangrijkste attracties en tevens volgens ons een van de mooiste self drives ter wereld, The Great Ocean Road, ontbreekt natuurlijk niet. Maar je zal ook versteld staan van de indrukwekkende Grampians met zijn prachtige uitkijkpunten en vele kangoeroes.

Duik in het verleden en bezoek het voormalige goudstadje Ballarat. Als je in dit stadje rondloopt kan je nog steeds zien dat dit stadje zo’n 100 jaar geleden min of meer het centrum van de (goud)wereld was. Bij het bezoek aan het openluchtmuseum bij Souvereign Hill krijg je een goede indruk hoe het leven in dit deel van de wereld ervroeger uitzag.

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Melbourne bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Tasmanië, Adelaide, Perth, Darwin, Red Centre, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

1 + 5 =


De start van jouw avontuur Down Under