020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Darwin

Beleef de hoofdstad van het Noordelijk Territorium, Darwin vanuit de auto! Bekijk de video en ontdek hoe gave stad Darwin is!

Autoverhuur

Self-drive Darwin

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

4-daagse self drive vanaf Euro 257,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
Velen kennen het Kakadu National Park van de film Crocodile Dundee. Dit nationale park bestaat uit zogenaamde ‘wetlands’ en het stikt hier dan ook van de vogels. Maar veel bekender is natuurlijk de beruchte zoutwater krokodil die hier de heer en meester is. Deze omgeving staat ook bekend om de vele plekjes waar je eeuwenoude Aboriginal rotstekeningen kunt zien. Plekken zoals Ubiir en Nourlangie Rock zijn daar mooie voorbeelden van. Katherine Gorge is ook in de route opgenomen, peddel hier zelf in een kano tussen de torenhoge kliffen of maak een georganiseerd excursie.

5-daagse tour vanaf Euro 876,- per persoon

Net zoals in het Red Centre is een campingtourtje dé manier om deze omgeving te verkennen. Wij hebben voor dit wat langere tourtje gekozen maar geloof ons, je zult er geen spijt van hkrijgen! Deze tour wordt uitgevoerd in een 4wd waardoor je nu nét die plaatsen kunt zien die voor anderen ver verwijderd blijven. Echt alle hoogtepunten van de regio zitten bij dit tourtje inbegrepen: Litchfield, Kakadu en Katherine Gorge National Park. Je ziet Ubirr en Nourlangie Rock en je maakt een boottocht op de Yellow Waters Billabong terwijl je ’s avonds in een comfortabele tent overnacht.

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Darwin bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Adelaide, Perth, Red Centre, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

13 + 13 =


De start van jouw avontuur Down Under