020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Cairns/Port Douglas

Bekijk hier de route van onze Self-drive richting Cairns en Port Douglas.

Autoverhuur

Cairns/Port Douglas

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

7-daagse self drive vanaf Euro 495,- per persoon
(exclusief jouw keuze huurauto)
7 Dagen is eigenlijk veel te kort om al het moois in de omgeving van Cairns te zien maar we denken met deze self drive een mooie selectie gemaakt te hebben en mocht je langer de tijd hebben dan breiden we deze met alle plezier met een aantal dagen uit!

Natuurlijk is een trip naar het Great Barrier Reef een must maar je bezoekt ook het tropische regenwoud, het gezelligste plaatsje van Queensland (dat is een persoonlijke mening) Mission Beach en de eeuwenoude lava gangen van Undarra. In deze omgeving loop je zomaar de kans om de illustere ‘casuary’ en het geheimzinnige vogelbekdier op je pad tegen te komen. Kortom een mooie reis met tal van hoogtepunten.

4-daagse tour vanaf Euro 512,- per persoon*

Je zal je tijdens deze 4 dagen geen moment vervelen! Je gaat een dag snorkelen (eventueel duiken) op het Great Barrier Reef, je maakt de treinrit of de plaatjesachtige Kuranda Rail en je zweeft per kabelbaan over de het regenwoud van Tropical North Queensland. Een stukje cultuur mag natuurlijk niet ontbreken en tijdens je bezoek aan Tjapukai Cultural Park kom je van alles te weet over de lokale Aboriginal geschiedenis van deze regio. Het is een beetje een gelikte show maar geeft toch een goede inkijk over de geschiedenis en de gebruiken van de Tjapukai.

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Cairns bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Adelaide, Perth, Darwin, Red Centre en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Long Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

8 + 12 =


De start van jouw avontuur Down Under