020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Brisbane

Geniet van deze miljoenenstad vanuit de auto! Bekijk de video en ontdek wat je allemaal kunt doen!

Autoverhuur

Self-drive Brisbane

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

5-daagse self drive vanaf Euro 557,- per persoon
(exclusief jouw keuze huurauto)
Brisbane zelf is niet echt de meest aansprekende stad in Australië maar je kan je hier best een aantal dagen goed vermaken. De omgeving van Brisbane is des te aantrekkelijker. Je bezoekt de mondaine badplaats Noosa met zijn vele restaurants, prachtige strand en vele boetiekjes.

Je rijdt door het gematigde regenwoud van Lamington National Park met zijn vele uitbundige vogels naar O’Reilly’s waarvandaan je allerlei wandelingen kunt maken. Je bezoekt aan het hippe stadje Byron Bay zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van je reis naar Australië zijn. Het plaatsje is ontzettend populair bij de surfers en ademt nog steeds een beetje de sfeer van de jaren 60 uit.

Self-drive pakketten in andere steden

Naast het Self-drive pakket in Brisbane bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Adelaide, Perth, Darwin, Red Centre en Cairns.

Long Self-drive-route van stad naar stad

Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

1 + 11 =


De start van jouw avontuur Down Under