020 626 5869 | 06 2610 6160 info@go2australie.nl

Self-drive Adelaide

Beleef sfeervol Adelaide vanuit de auto! Bekijk de video en ontdek hoe prachtige natuur Adelaide heeft!

Autoverhuur

Self-drive Adelaide

Australië is hét land bij uitstek om te verkennen met eigen vervoer. Door zelf te rijden leer je de stad en regio ook beter kennen. Vergeet niet dat de Aussies links rijden. Heb je geen zin om zelf te rijden kies dan de self drive mét chauffeur. Zo kun je optimaal genieten van de reis en naar hartenlust genieten van wijnproeverijen. Want een reis naar Australië is natuurlijk niet compleet zonder een van de meest belangrijkste exportproducten.

5-daagse self drive vanaf Euro 441,- per persoon

(exclusief jouw keuze huurauto)
Rond Adelaide kun je een aantal unieke bestemmingen bezoeken. Eentje die zeker niet mag ontbreken is natuurlijk Kangaroo Island. In Australië beschouwen ze het eiland als de Galapagos van het continent en, hoewel wij dit iets overdreven vinden, tref je hier wel veel van de unieke Australische fauna in de vrij natuur aan. Het eiland is dan ook dé uitgesproken plek on koala’s in het wild te spotten.

Teruggekeerd op het vasteland reis je naar de Limestone Coast. Naast de onvermijdelijke wijnboerderijen (ga wijnproeven maar drink niet te veel, de politie controleert regelmatig!) is een bezoek aan de grotten van Naracoorte een aanrader. Deze self drive is goed uit te breiden met een bezoek aan de Barossa Valley of een van de andere wijngebieden rond Adelaide.

Tourtje doen?

2-daags Kangaroo Island tour vanaf Euro 401,- per persoon
Kangaroo Island is een van de populairste bestemmingen in Australië. Waar anders vind je koala’s, kangoeroes, zeeleeuwen en het vogelbekdier levend in het wild op zo’n klein oppervlakte? Het eiland is (voor Australische begrippen) relatief klein. Met een lengte van zo’n 145 kilometer en een breedte van maximaal 60 kilometer bevinden alle bezienswaardigheden zich op korte afstand. Tijdens dit tourtje zie je alle hoogtepunten maar wil je het in een iets rustiger tempo doen dan raden we je aan een 3-daagse tour te boeken. Mocht je niet echt een ochtendmens zijn dan is er de optie om in plaats van de ferry te nemen, een vlucht naar het eiland te boeken.

Self-drive pakketten in andere steden
Naast het Self-drive pakket in Adelaide bieden we ook Self-drive-pakketten aan naar Sydney, Melbourne, Tasmanië, Perth, Darwin, Red Centre, Cairns en Brisbane.

Long Self-drive-route van stad naar stad
Heb je langer de tijd? Dan mag je deze prachtige routes niet missen. De Long Self-drive-routes, die we voor het gemak afkorten tot LSD-routes laten je het echte Australië zien. Wat dacht je van de idyllische rit van Sydney naar Brisbane waar je eindigt in Cairns. Wat je zoal onderweg tegenkomt? De prachtige groene wijnvallei van Hunter Valley, het regenwoud van Lamington National Park, Het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het betoverende Whitsundayeiland.

We bieden de volgende Self-drive-routes aan:
Sydney – Brisbane – Cairns (21 dagen)
Sydney – Melbourne – Adelaide (13+ dagen)
Adelaide – Alice Springs – Darwin (18+ dagen)
Perth – Broome – Darwin (18+ dagen)

Like & Volg ons hieronder

Bekijk onze andere self-drives

Bekijk hieronder onze andere Self-drives door Australië.

VRAAG EEN
OFFERTE AAN

9 + 1 =


De start van jouw avontuur Down Under